SMÅTT OCH GOTT I VINTERTIDER

Har egentligen ingenting att skriva ett blivande hall of fame-inlägg om, så vi skakar lite deprimerat i nyhetsflödet för att hitta något som händer i byn. Typ som man brukar göra med spargrisen när man vill ha ut några enkronor. Upp med kniven i springan och skaka om. Alltid finns det väl nått. Nu ska vi se...

* Idag ryktades det om alla tjejerna på bandygymnasiet var på badhuset efter skolan. När den informationen nådde oss hockeykillar, åkte vi som rabiata hundar hem till hotellet och hämtade badkläderna. När vi stressat oss till en mindre hjärtattack och tagit oss till badhuset, fick vi reda på att tjejerna redan dragit. Nattsvart. Ridå. Chack matt platt, som en död jävla fisk. Men det blev ändå lite bastu, men då med två överviktiga gubbar med hår på ryggen. Inte riiiiiiiktigt samma sak.

* Om två timmar är det dags för den obligatoriska "Fredags-kebaben". Pizzerian Lilla-Björn får alltid besök av oss hockeykilllar på Fredagar 18.00, då vi grisar ordentligt. Pizzasallad, bröd med vitlökssås, två coca-cola och sen pizza/kebab på det. För att äta så mycket pizzatillbehör och pizza som vi hockeykillar gör, skulle det krävas åtta italienska befolkningar plus tre amerikanska jättefetton.

* Ikväll ska jag hem till dribbelkungen Jens Jakobs, som spelar i Moras a-lag. Filmkväll står på schemat, dock utan Jens himself, som åker hem till Säter över helgen. Hans brorsa har dock nyckeln så vi kan ta del av hemmabio-systemet i alla fall.

* Läsarna har gått från 13 stycken i Torsdags till 83 stycken idag, efter att Tobbe länkat hyllningen på sin facebook-sida. Vi får se hur många som blir trogna läsare och hur många som sviker som leksingar/djurgårdare gör när laget ligger under i sista perioden...för att inte nämna spursare.



/ fredag hela veckan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0