SHOWEN RULLAR VIDARE

Kan börja med att berätta att lettersfrommora.blogg.se har gjort sitt första nyförvärv. Det är Arlanda Wings-burväktaren Erik Eidissen(här presenterar vi alla med klubbadress). Han kommer att gästblogga nån gång i veckan för att ni läsare ska få lite kontraster. När ni börjar tröttna på mina träsko-inspirerade inlägg, kommer han understödja dom med inlägg som luktar asfalt. Tankar ur ett 08-perspektiv helt enkelt.
Tror alla vet vem det är, men han får väl presentare sig närmare i sitt första inlägg.

Igår hade jag mitt första inviduella samtal med tränaren. Jag ska försöka göra en kort sammanfattning, utan att avslöja för mycket av det personliga samtalet:
Efter att åkt upp och ner mellan olika lag och femmor, spelat i förstafemman för att sedan vara petad till matchen efter, så funderade jag på hur tränaren såg på mig som hockeyspelare. För det är viktigt för mig att veta. Ska jag vara besviken när jag inte får lira power play eller tycker han att jag inte passar i den spelformen? Om det är så behöver jag ju inte fundera. Då får jag koncentrera mig på de saker han tycker jag är bra på.

Men vad sa han då? Jo, han såg mig som en powerforward med bra tekniska egenskaper, som ska utnyttja sin tyngd och fart. Och det är ju en sån jag vill vara. Så 10 poäng för det svaret. Angående power play så sa han att jag mycket väl har kvaliteér för att spela när det vankas sådana.

Nu lät det där som skryt. Men så är man ju en dryg och arrogant jävel också...

Imorgon är det match mot Färjestad. Filosofen har tagit ut mig, så #44 kommer dundra fram som ett yrväder även imorgon. Alex=Plats för AIK i allsvenskan 2009+ kanal som "Kungarna av Tylösand" sänds på. 
Vi går för tre poäng och spelbolaget AlexBet ger oddset 2.00 på att Mora vinner med siffrorna 4-2. Låter rimligt och det oddset spelas.

Tror det var allt. Nu är sängen för frestande för att man ska sitta uppe, vaken. Tschüss!

/tänd, men inte spänd


TÄVLINGAR AV OLIKA SLAG

Tjenare och välkomna till Siljanområdets bästa blogg!

Efter många och långa förhandlingar med olika blogg-sidor, så har webmaster Isabelle Carlsson skrivit ett ettårs-kontrakt med blogg.se. Vi döpte bloggen till lettersfrommora.blogg.se och det är här du får alla nyheter som inte platsar i Aftonbladet, men som ändå är värda att ta upp. NU KÖR VI!

Vill börja med att tacka BSK-bandys stolthet Isabelle Carlsson för det för det föredömliga arbetet med att smacka upp en blogg åt mig, som jag kan grina ut offentligt på. Även om jag själv inte är helt nöjd med headern(rubrik-bilden) där jag ser ut som en blandning mellan en stekare och en nöjd peddofil, så är jag tacksam för hjälpen.
 Av med hatten!

Nu till själva inlägget.

Kan ju börja med att konstatera att det finns rivalitet i varje familj, specellt i våran. Vinner man inte 5-kampen på midsommar är resten av året förstört. Kommer man inte närmast när man gissar antal godisar i en burk på julafton, är det samma sak där, resten av året förstört. Så är det bara.

Och nu. När man väl lyckats ta en plats i Moras jävla J18-lag och seglat upp som klar ledare i familjens lista över hetaste aktiva sportare, ja...då händer följande:

Farsan tar SM-guld med veteranerna, i Mora dessutom. Klar etta.

Sen kommer Bellan med i stadslaget för innebandytjejer -95. Klar etta. Jag sjunker till en tredjeplats.

Och för några dagar sen kom dödsstöten. Morsan ringer och berättar att brosan spelat första innebandymatchen och vunnit med 8-1....och gjort 7 mål! Han har dessutom sagt efter sitt 7:e mål att " Ja, det här var ju inte så svårt!". Att först hänga 7 baljor och sen komma på ett sånt genialiskt citat kan bara belönas med en förstaplats! Klar etta. Jag jumbo. Ridå ner. Nattsvart.

Nejmen, skämt åt sido. Kul att det går bra för alla. Tyckte bara att det var en skön story. Sån är jag.

Match mot Vargarna från Karlstad på Torsdag.
Tugga knopp med jordgubbssmak eller vara med på line-up:en? Svaret vet bara Oraklet i Delfi. Vi andra vet efter träningen på Onsdag...



/ 4/4= #44....allt har en mening


RSS 2.0